Dovolená|Penziony|Ubytování

Ubytování Vysočina s recenzemi 2022

Ubytování Vysočina s nejlepšími recenzemi 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2022. Luxusní ubytování na Vysočině. Dovolená Vysočina pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2022.

Ubytování Vysočina s recenzemi

Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 119 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 5. února 2022 do 12. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 28119 Kč.
Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 119 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 12. února 2022 do 19. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 28119 Kč.
Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 119 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 19. února 2022 do 26. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 28119 Kč.
Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 119 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 26. února 2022 do 5. března 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 28119 Kč.
Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 119 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 5. března 2022 do 12. března 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento jarní luxusní pobyt je v ceně 28119 Kč.
Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 119 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 12. března 2022 do 19. března 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento jarní luxusní pobyt je v ceně 28119 Kč.
Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 119 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 19. března 2022 do 26. března 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento jarní luxusní pobyt je v ceně 28119 Kč.
Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 119 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 26. března 2022 do 2. dubna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento jarní luxusní pobyt je v ceně 28119 Kč.
Chalupa U Jeníka - Dobřínsko
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 19 768 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Vysočina, v okresu Znojmo - Dobřínsko. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U Jeníka - Dobřínsko, je v délce 7 dní, v termínu od 2. dubna 2022 do 9. dubna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento jarní luxusní pobyt je v ceně 19768 Kč.
Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 119 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 2. dubna 2022 do 9. dubna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento jarní luxusní pobyt je v ceně 28119 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 414 nalezených

Ubytování na Vysočině 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené na Vysočině podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy na Vysočinu vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené na Vysočině vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si na Vysočině žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Luhačovice recenze nebo Máchovo jezero recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Orlické hory recenze případně Pálava recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v Česku 2022.


Termíny ubytování na Vysočině můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2022 a 2023. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Vysočina All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava na Vysočinu - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu na Vysočině - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování na Vysočině podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou na Vysočině s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2022 a 2023 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou na Vysočině.