Dovolená|Penziony|Ubytování

Ubytování Vysočina s recenzemi 2021 / 2022

Ubytování Vysočina s nejlepšími recenzemi 2021 / 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021 / 2022. Luxusní ubytování na Vysočině. Dovolená Vysočina pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2021 / 2022.

Ubytování Vysočina s recenzemi

Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 23 402 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 23. října 2021 do 30. října 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 23402 Kč.
Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 23 402 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 30. října 2021 do 6. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 23402 Kč.
Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 27 531 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 6. listopadu 2021 do 13. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 27531 Kč.
Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 27 531 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 27. listopadu 2021 do 4. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 27531 Kč.
Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 27 531 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 4. prosince 2021 do 11. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 27531 Kč.
Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 27 531 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Jihlava - Cejle. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Rekreační zařízení Čeřínek - Cejle, je v délce 7 dní, v termínu od 11. prosince 2021 do 18. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 27531 Kč.
Chalupa Ve ztraceném ráji - Senorady
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 7 651 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (5 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Brno-venkov - Senorady. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ve ztraceném ráji - Senorady, je v délce 7 dní, v termínu od 23. října 2021 do 30. října 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 7651 Kč.
Chalupa Ve ztraceném ráji - Senorady
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 7 651 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (5 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Brno-venkov - Senorady. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ve ztraceném ráji - Senorady, je v délce 7 dní, v termínu od 30. října 2021 do 6. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 7651 Kč.
Chata Květa - Útěchovice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 4 494 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (34 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Pelhřimov - Útěchovice. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Květa - Útěchovice, je v délce 7 dní, v termínu od 6. listopadu 2021 do 13. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 4494 Kč.
Chata Květa - Útěchovice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 4 494 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (34 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Českomoravská Vysočina, v okresu Pelhřimov - Útěchovice. Ubytování na Vysočině se nachází v rekreačním zařízení Chata Květa - Útěchovice, je v délce 7 dní, v termínu od 13. listopadu 2021 do 20. listopadu 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 4494 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 1388 nalezených

Ubytování na Vysočině 2021/2022 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené na Vysočině podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy na Vysočinu vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené na Vysočině vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si na Vysočině žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Krkonoše recenze nebo Liberec recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Lipno recenze případně Luhačovice recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v Česku 2021.


Termíny ubytování na Vysočině můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2021 a 2022. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Vysočina All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava na Vysočinu - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu na Vysočině - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování na Vysočině podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou na Vysočině s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2021 a 2022 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou na Vysočině.